Avoin työpaikka: Nostolaite- / huoltoasentajia, GC-Cranes Kouvola

Rekrytoimme nostolaite- ja huoltoasentajia Kouvolaan!

Työtehtäviisi kuuluu nostolaitteiden ennakoivaa kunnossapitoa, vika- ja korjauspalvelua, asennustoimintaa sekä tarkastustoiminnan monipuolisia työtehtäviä. Työtehtävät osoitetaan osaamistasosi mukaan. Jatkuvalla koulutuksella sekä asiantuntijoidemme tuella varmistetaan osaamisesi ja mahdollistamme kehityksesi haasteellisiin asiantuntijatehtäviin.

Mitä odotamme sinulta?

Menestyäksesi tehtävissä sinulla tulisi olla soveltuva sähköalan perustutkinto, ajokortti ja kokemusta kunnossapidon työtehtävistä. Suureksi eduksi katsomme aiemman kokemuksen nostolaitteiden kunnossapito- ja asennustehtävistä sekä sertifioinneista nostolaitetarkastuksiin. Myös mekaanisen kunnossapidon kokemukset katsotaan eduksi.
Olet työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen, asiakasläheinen ja vastuullinen. Pystyt toimimaan itsenäisesti sekä tiimissä. Olet valmis kehittämään ja ylläpitämään osaamistasi. Kykysi toimia ja kommunikoida asiakkaiden kanssa on tärkeää, koska asiakas on se meidän juttu!

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi vaihtelevan ja vastuullisen työn, perheyrityksemme tuen sekä edut. Mahdollistamme kehityksesi ja tarjoamme mahdollisuuden edetä uralla.
Tartu mahdollisuuteen. Vaikka et kaikkia vaadittuja ominaisuuksia täyttäisikään, voit esitellä itsesi ja osaamisesi, katsotaan olisitko sinä lisä kasvavaan tiimiimme.
Oletko jo alamme asiantuntija ja töissä? Siinä tapauksessa kilpailuta palkkasi ja työnantajasi tarjoamat edut, sillä se kannattaa.

Lisätietoja työtehtävästä

Lisätiedot tehtävistä antaa GC-Cranes Miika Simpanen, puh 0207571211 tai miika.simpanen@gc-cranes.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi rekrytointilomakkeella tai sähköpostilla miika.simpanen@gc-cranes.fi
Scroll to Top