Avoin työpaikka: Henkilönostin- / huoltoasentaja GC-Cranes Kouvola

Rekrytoimme henkilönostin- / huoltoasentajan Kouvolaan!

Työtehtäviisi kuuluu henkilönostimien ennakoivaa kunnossapitoa, vika- ja korjauspalvelua sekä tarkastustoiminnan monipuolisia työtehtäviä. Työtehtävät osoitetaan osaamistasosi mukaan. Jatkuvalla koulutuksella sekä asiantuntijoidemme tuella varmistetaan osaamisesi ja mahdollistamme kehityksesi haasteellisiin asiantuntijatehtäviin.

Mitä odotamme sinulta?

Menestyäksesi tehtävissä sinulla tulisi olla ajokortti ja kokemusta kunnossapidon työtehtävistä. Suureksi eduksi katsomme aiemman kokemuksen henkilönostimien kunnossapito- ja huoltotehtävistä sekä sertifioinneista nostolaitetarkastuksiin. Sinulla tulisi olla sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmien perustuntemus ja osaaminen.

Olet työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen, asiakasläheinen ja vastuullinen. Pystyt toimimaan itsenäisesti sekä tiimissä. Olet valmis kehittämään ja ylläpitämään osaamistasi. Kykysi toimia ja kommunikoida asiakkaiden kanssa on tärkeää, koska asiakas on se meidän juttu!

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja vastuullisen työn, perheyrityksemme tuen sekä edut. Mahdollistamme kehityksesi ja tarjoamme mahdollisuuden edetä uralla.

Tartu mahdollisuuteen. Vaikka et kaikkia vaadittuja ominaisuuksia täyttäisikään, voit esitellä itsesi ja osaamisesi, katsotaan olisitko sinä lisä kasvavaan tiimiimme.

Oletko jo alamme asiantuntija ja töissä? Siinä tapauksessa kilpailuta palkkasi ja työnantajasi tarjoamat edut, sillä se kannattaa.

Lisätietoja työtehtävästä

Lisätiedot tehtävistä antaa GC-Cranes Miika Simpanen, puh 0207571211 tai miika.simpanen@gc-cranes.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi rekrytointilomakkeella tai sähköpostilla miika.simpanen@gc-cranes.fi