SolidServi-palvelut

gc-guaranty-cranes-SolidServi_palvelu-huolto-tarkastukset-metalliteollisuus

Askeleen edellä

SolidServi- palvelu on ensisijainen turvallisuuden ja liiketoiminnan ylläpidossa. Vähennä seisokkeja, lisää tuottavuutta ja turvallisuutta. Palvelumme räätälöidään laitteidenne käyttötarkoituksen ja tuotannon mukaan sopivaksi.

Keräämme laitetason elinkaaritietoa joita asiantuntijamme analysoi. Näin saadaan laitteiden maksimaalinen elinkaarituotton parantaminen. SolidServi- palvelulla arvioidaan riskit, joiden avulla voidaan ehdottaa toimenpidesuosituksia tuotannon tukemiseksi ja turvallisuuden lisäämiseksi.

Huolto- ja tarkastushenkilökunnalta tapahtumat, raportit ja toimenpiteet siirtyvät SolidServi- palveluumme kenttäpäätteiden välityksellä. Laitekohtaisesti kerätyn tiedon avulla luodaan ennakoiva kunnossapito tuotannon tukemiseksi.

Henkilökuntamme kenttäpäätteissä on laitteiden tietokannat ja tapahtumat laitteen historian ajalta, joiden avulla huoltoa ja korjausta tarkennetaan ennakoivasti. Sopimusasiakkaana kenttäpäätteiden laitekannoista löytyvät myös laitekohtaiset varaosaluettelot, ohjeet ja piirikaaviot jotka nopeuttavat palveluitamme.

Asiakasläheinen raportointimme

Asiakkaalle luodaan tunnus, jolla kirjaudutaan järjestelmään. Järjestelmästä löytyvät kaikki raportointimme koko laitteen historian ajalta. Raportteja voi tarkastella missä vain tietokoneella tai mobiililaitteella.

Henkilöstömme raportoi kenttäpäätteillä joista tiedot siirtyvät järjestelmään. Asiakas voi tallettaa raportit ja pöytäkirjat omiin järjestelmiin, tulostaa ne tai vain antaa olla meillä tallessa.

Palvelun edut

• Nopea raportointi

• Selkeä ja helppo käyttää. Ei ylimääräisiä koulutuksia

• Ei mappeja ja papereita

• Seuraa kustannuksia helposti

• Tarkastele raportointia missä vain, milloin vain

SolidServi-GC-Cranes

 

 

Scroll to Top