GC-Cranes

gc-guaranty-cranes-yritys-metalliteollisuus

Nostureiden ja nostolaitteiden toimitusta kymmenien vuosien kokemuksella

GC-Cranes on kotimainen perheyritys. Tarjoamme joustavia asiantuntijapalveluita ja tarkkaan valikoituja tuotteita asiakkaillemme räätälöidysti.

Asiakaslähtöinen toimintamme on keskittynyt nosto- ja siirtolaitteiden myyntiin, kokonaisvaltaiseen kunnossapitoon, elinkaaripalveluihin sekä asiantuntijoidemme suorittamiin tarkastuksiin. Toimintamme kattaa niin isot satamanosturit ja kuljetusjärjestelmäkokonaisuudet kuin myös henkilönostimet ja putoamissuojaukset.

Erottuvia asiantuntijoita

GC-Cranes:n asiantuntijat erottuvat edukseen, oli kyseessä turvallisuus tai tuotannon tehostaminen. GC-Cranes toimii työnantajana vastuullisesti kehittäen jatkuvasti työhyvinvointia ja työturvallisuutta. Mahdollistamme henkilöstön kehittymisen sekä mahdollisuudet edetä uralla. Haluamme sitouttaa työntekijän tarjoamalla kasvavan perheyrityksen tuen ja edut.  Haluamme olla toimialamme paras työnantaja sillä voimavaramme on asiantunteva henkilöstö.

SolidServi – aina askeleen edellä

SolidServi- kokonaisvaltainen toimintamallimme on yrityksemme kivijalka. Älykäs toiminnanohjausjärjestelmämme tehostaa ja tukee tuotantoa sekä mahdollistaa asiakkaan keskittymisen omaan liiketoimintaansa. Ennakoiva ja tarkkaan kohdennettu palvelu on pitkien asiakassuhteidemme avaintekijä.

 

 

Scroll to Top